NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ελέφαντας έχει πάντοτε προτεραιότητα [video]

Αν και στην ήπειρο που ζούμε έχει δεν πρόκειται να συναντήσουμε ποτέ κανένα ελέφαντα έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα.

Σε αρκετές χώρες της Αφρική αλλά και της Ασίας τα περάσματα άγριων ζώων από τους δρόμους δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Ειδικότερα στην Ινδία τα σουλάτσα από ελέφαντες είναι αρκετά επικίνδυνα έχοντας στοιχίσει την ζωή περίπου 3.300 ανθρώπων στην περίοδο 2014-2020.

Ένα πρόσφατο περιστατικό καταγράφηκε στην Ταϊλάνδη όπου ο οδηγός ενός ημιφορτηγού είχε το… θράσος να μην σταματήσει για να περάσει ο ελέφαντας. Κακώς, επειδή στα μέρη του θα όφειλε να γνωρίζει πως ο ελέφαντας εκνευρίζεται όταν βρει οτιδήποτε στο διάβα του.

Έτσι, φρόντισε να τον απομακρύνει και με το τεράστιο κεφάλι του να τον βγάλει έξω από το δρόμο. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά, ενώ τέτοιο είδους συμβάντα είναι συνηθισμένα στην περιοχή κατά τα δρομολόγια φορτηγών που μεταφέρουν ζαχαροκάλαμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!