NEA

Η Porsche ετοιμάζει νέο κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της

Το νέο μοντέλο θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας και θα τοποθετείται πάνω από τη Cayenne. Και μαντέψτε, θα είναι ηλεκτρικό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Porsche ετοιμάζει ένα μεγάλο SUV το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από την Cayenne και θα τοποθετηθεί απέναντι στα μεγάλα hyper-SUV όπως την Lamborghini Urus ή την Astom Martin DBX.

Για την ώρα η νέα Porsche είναι γνωστή με την κωδική ονομασία K1. Μόνο αυτό έχει γίνει γνωστό από τα teaser που είδαν το φως της δημοσιότητας στην ετήσια συνέντευξη τύπου της εταιρίας.

Όπως μπορούμε να δούμε θα διαθέτει όλα τα αισθητικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της Porsche με τονισμένα φτερά και χυτό αεροδυναμικό ανάγλυφο. Και θα είναι πιο μεγάλη, πιο πολυτελής, πιο δυνατή και βέβαια πιο ακριβή από τη Cayenne.

Η πλατφόρμα θα είναι η SSP και θα αποτελεί μία εξέλιξη εκείνης της Taycan. Πάντως, η ναυαρχίδα της Porsche θα αργήσει αφού θα τη δούμε σε τουλάχιστον μία τριετία από σήμερα. Νωρίτερα η Porsche θα παρουσιάσει άλλα ηλεκτρικά μοντέλα, όπως τη Macan του χρόνου, τις 718 Boxster & Cayman το 2025 και την Cayenne τo 2026.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!