NEA

Γιατί αυτό το Subaru Impreza WRX έχει διπλή αξία;

Ένα ταλαιπωρημένο WRX με τα 180.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ του ίσως και να πιάσει εξαψήφια τιμή πώλησης σε δημοπρασία που θα γίνει σε μερικές μέρες.

Ένα παλιό Impreza WRX με τόσα πολλά χιλιόμετρα είναι ζήτημα αν θα πιάσει ένα εικοσάρικο. Ωστόσο, το εικονιζόμενο έχει το λόγο του για να είναι περιζήτητο. Και αυτό επειδή έχει πάνω του δύο διάσημες υπογραφές.

Η μια αφορά στον Travis Pastrana, ο οποίος κέρδισε τέσσερις τίτλους ράλι στις ΗΠΑ από το 2005 έως το 2009, καθιστώντας μάλιστα και το Subaru ως το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο ράλι στην Αμερική. H άλλη, επίσης στο ταμπλό, είναι του αδικοχαμένου Ken Block.

Ο νυν ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν γνωρίζει πως ακριβώς βρέθηκαν εκεί οι υπογραφές των δύο σπουδαίων οδηγών, όμως είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι γνήσιες. Και φυσικά ελπίζει να πετύχει την υψηλότερη τιμή στην επερχόμενη δημοπρασία. Για να δούμε, πόσο ψηλά θα πάει…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!