ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ποια φίρμα προτίμησαν οι Έλληνες τους πρώτους μήνες του έτους; Χάνει τα ηνία η Toyota;

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στις πωλήσεις νέων οχημάτων στην Ελλάδα όπως αυτό φαίνεται στις πωλήσεις του πρώτου διμήνου του 2023.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για μετά από πολλούς μήνες κυριαρχίας της Toyota στην Ελλάδα η κορυφή άλλαξε χέρια τον Ιανουάριο και πέρασε στα χέρια της Opel, η οποία σημείωσε 1390 νέες πωλήσεις οχημάτων. Η Ιαπωνική φίρμα τον πρώτο μήνα του έτους πέτυχε 1166 πωλήσεις ενώ τρίτη βρέθηκε η Hyundai με 1143 πωλήσεις.

Στο μεταξύ τον Φεβρουάριο η κορυφή για μια ακόμη φορά άλλαξε χέρια και πήγε στην Peugeot με 1309 πωλήσεις. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Toyota με 1238 πωλήσεις και στην τρίτη η Citroen DS με 1008 πωλήσεις.

Συνολικά στο δίμηνο η πρώτη θέση ανήκει στην Toyota με 2404 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 11,7%. Η δεύτερη θέση πήγε στην Peugeot με 2261 πωλήσεις ενώ η τρίτη ανήκει στην Opel με 2216 πωλήσεις. Στο μεταξύ εντυπωσιακή είναι η πορεία της Citroen DS με 2122 πωλήσεις. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στο πίνακα:

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!