NEA

Πλησιάζει η αποκάλυψη του Chaos;

Έφτασε η ώρα που ο Έλληνας μηχανικός  Σπύρος Πανόπουλος θα παρουσιάσει το εξωπραγματικό του δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το Chaos;  

Τις προηγούμενες ώρες δημοσιοποίησε μία εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που δεν είναι άλλη από το φοβερό και τρομερό δημιούργημα των 2.000 έως 3.000 ίππων.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του Chaos,  έστω και από μακριά, πολλοί είναι αυτοί που δικαίως θα σκέφτονται ότι ίσως έφτασε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του. Άλλωστε, η αναμονή ξεπερνάει τα 3 χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι θα παραχθούν μόλις 20 Chaos στην Ευρώπη με τιμή αγοράς τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ (ακούτε εκεί στην Bugatti;).

Στο μεταξύ αν κάποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει απαραίτητη είναι η πιστοληπτική ικανότητα του για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντοτε με το δημιουργό του… φανταστικού hypercar.

Zero gravity, όπως γράφει και η εικόνα με το teaser εξάρτημα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!