NEAPINED

Με πόση έκπτωση ξεκινά το νέο Renault Austral;

Με προωθητική ενέργεια που μειώνει την τελική τιμή του Renault Austral από 1.800€ έως 2.200€ ρίχνεται στη μάχη των πωλήσεων στην Ελλάδα το νεοφερμένο μοντέλο της γαλλικής φίρμας.

Όπως τονίστηκε σήμερα στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του στην Ελλάδα αυτή την περίοδο θα διατίθεται στην τιμή των 36.650 ευρώ από 38.450 ευρώ. Αυτή η τιμή εκκίνησης αφορά στην έκδοση 1.2 Mild Hybrid 130 PS με επίπεδο εξοπλισμού Equilibre.

Η επόμενη έκδοση με τους 160 ίππους και το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων κοστίζει με έκπτωση 40.750 ευρώ, ενώ η φουλ υβριδική έκδοση με τους 200 ίππους προσφέρεται από 47.500 ευρώ.

Μπορεί η τιμή να είναι υψηλή ωστόσο τα στελέχη της TEOREN σημειώνουν ότι αυτή κυμαίνεται στο μέσο όρο του ανταγωνισμού, μιας και το Renault Austral κοιτάει κατάματα τις premium κατασκευές των Γερμανών και λοιπών ανταγωνιστών. Μάλιστα τα στελέχη του ομίλου εκτιμούν ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία C SUV.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!