NEA

Οι Eυρωπαίοι έφυγαν – Οι Kινέζοι σαρώνουν τις πωλήσεις αυτοκινήτων

Καθώς η φυγή των δυτικών αυτοκινητοβιομηχανιών περιορίζει τις επιλογές για τους Ρώσους καταναλωτές, οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες καλύπτουν το κενό, αναγκάζοντας τους Ρώσους να ξεπεράσουν την απροθυμία τους να αγκαλιάσουν τις κινεζικές μάρκες και να αυξήσουν τις τιμές.

Οι κινεζικές μάρκες όπως η Haval, η Chery και η Geely αντιπροσωπεύουν πλέον σχεδόν το 40% των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στη Ρωσία, σύμφωνα με στοιχεία του αναλυτικού πρακτορείου Autostat και της εταιρείας συμβούλων PPK.

Τον Ιανουάριο οι κινεζικές πωήσεις ήσαν λιγότερο από 10% εκτινάσσοντας την ευκαιρία που άφησε η έξοδος εταιρειών όπως η Renault, η Nissan  και η Mercedes.

Στο μεταξύ ένα από τα παράπονα των Ρώσων αγοραστών είναι ότι τα κινέζικα αυτοκίνητα υπολείπονται σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!