NEAPINED

Ανανέωση για τη Mercedes GLS

To κορυφαίο SUV της Mercedes ανανεώνεται και θα συνεχίσει να παράγεται στις ΗΠA, εκεί όπου η GLS σημειώνει το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων.

Η Mercedes έχει φέτος προχωρήσει σε ένα μεγάλο κύκλο facelift. Από τα μικρότερα A-Class και B-Class έως τα μεγαλύτερα GLA και GLB.Τώρα, έφτασε και η σειρά της GLS που ανανεώνεται τόσο στις νορμάλ εκδόσεις της, όσο και στις Maybach και AMG.

Στο πρότυπο ενός facelift έχουν επανασχεδιασθεί τα φωτιστικά σώματα, οι προφυλακτήρες, η μάσκα κ.α., ενώ υπάρχουν νέα χρώματα αμαξώματος, νέες ζάντες που στις Maybach και AMG φτάνουν έως τις 23 ίντσες. Επιπρόσθετα, το πακέτο Off Road διαθέτει νέες «ποδιές» και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά.

Στο στάνταρ επταθέσιο εσωτερικό έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις οθόνες σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του MBUX, που στο Off Road πρόγραμμα διαθέτει και τη λειτουργία του «διάφανου καπό» με περιμετρικό έλεγχο από κάμερες.

Η GLS 450 εφοδιάζεται με τρίλιτρο εξακύλινδρο με 381 ίππους, ενώ η GLS 580 4MATIC έχει έναν τετράλιτρο V8 με 517 ίππους. Οι ντίζελ GLS 350 d και GLS 450 d 4MATIC έχουν έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο ντίζελ που αποδίδει 269 και 367 ίππους, αντίστοιχα.

Η ήπια υβριδική υποβοήθηση είναι στάνταρ σε όλες τις παραπάνω εκδόσεις όπως και στην Maybach GLS 600 4MATIC, με τον V8 που εδώ αποδίδει 557 ίππους. Όσο για την κορυφαία AMG GLS 63 4MATIC+, αυτή διαθέτει 612 ίππους με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ. και τελική στα 280 χλμ./ώρα.

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS63 AMG

Mercedes-Benz GLS 600 Maybach

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!