NEA

Επίθεση με νέα μοντέλα ετοιμάζει η Kia

Μέσα στα επόμενα χρόνια η κορεατική εταιρία ετοιμάζει πολλά και νέα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ανακοίνωσε σε πρόσφατη ημερίδα των μετόχων στην Σεούλ.

Η Kia στοχεύει σε πωλήσεις 1,6 εκατ. ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το τέλος της δεκαετίας και για να φτάσει στο στόχο της μέχρι το 2027 θα λανσάρει 15 νέα EV. Επιπρόσθετα, μέχρι το τέλος της δεκαετίας στοχεύει τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της να αντιπροσωπεύουν το 55% των πωλήσεων της, κάπου στα 2,8 εκατ. μονάδες.

Για το 2023 προβλέπεται η έναρξη της παραγωγής του Kia EV5 που είδαμε πριν λίγο καιρό. Μέσα στη χρονιά αναμένεται και η νέα γενιά του Rio, όπως και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το Ray, το οποίο όμως δεν προορίζεται και για την Ευρώπη.

Μέσα στο 2023 θα έρθει και το μεγάλο ηλεκτρικό ΕV9, με την γρήγορη έκδοση GT να αναμένεται μέσα στο 2025. Παράλληλα η εταιρία σχεδιάζει facelifts για αρκετά αυτοκίνητα όπως το Picanto και τα -εκτός Ευρώπης- Carnival, K5 και Sorento.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!