NEAPINED

Το top-10 σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Ξέρετε ποιο είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου; Σίγουρα κάπου μπορεί να πηγαίνει το μυαλό σας.

Ωστόσο, μια γρήγορη ματιά στο Statista.com,  στα 10 αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο για το 2022 δείχνει ότι η Toyota είναι ο ξεκάθαρος νικητής των πωλήσεων. Η εταιρεία μπορεί να καυχηθεί ότι έχει τέσσερα μοντέλα στη λίστα, γεγονός που τα χαρακτηρίζει ως παγκόσμιο ηγέτη.

Επίσης, μεταξύ της λίστας των υψηλών πωλήσεων, είναι τρία pickup/ trucks αμερικανικής κατασκευής και ένα εντυπωσιακό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα δείχνοντας  ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία στις επιθυμίες και τις ανάγκες των καταναλωτών ανά τον κόσμο.

Ας δούμε την πρώτη δεκάδα των πωλήσεων:

1. Toyota Corolla (1,12 εκ. πωλήσεις)

Το Toyota Corolla συνέχισε να είναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, καθώς πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήθηκαν το 2022.

2. Toyota RAV4 (840.000 πωλήσεις)

Ένας άλλος νικητής της Toyota, το RAV4 κρατά το στέμμα του ως το πιο δημοφιλές SUV στον κόσμο, νικώντας την ολοένα αυξανόμενη ορδή νέων αμφισβητιών.

3. Ford F-Series (790.000 πωλήσεις)

Ποιο είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Αμερική; Λοιπόν, είναι η Ford F-Series και είναι εδώ και πολλά χρόνια.

4. Tesla Model Y (760.000 πωλήσεις)

Η επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αιχμή του δόρατος στην επίθεση είναι η Tesla, με το Model Y να είναι το αγαπημένο μεταξύ των καταναλωτών

5. Toyota Camry (680.000 πωλήσεις)

Ένα ακόμη αγαπημένο όχημα  που παραδίδεται από την Toyota, το Camry είναι δυνητικά το μόνο αυτοκίνητο που θα χρειαστεί ποτέ ένας καταναλωτής… όπως λένε οι Ιάπωνες.

6. Honda CR-V (600.000 πωλήσεις)

Το Honda CR-V πάντα προσέλκυε πολλούς αγοραστές, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα ευέλικτα επίπεδα πρακτικότητας.

7. Chevrolet Silverado (590.000 πωλήσεις)

Το Chevrolet Silverado του 2022 διέθετε μια ολόκληρη σειρά από αναγκαίες ενημερώσεις: ανανεωμένο μπροστινό μέρος, καλύτερης ποιότητας εσωτερικά υλικά και πιο πλούσιος εξοπλισμός σε μοντέλα κορυφαίων προδιαγραφών.

8. Hyundai Tucson (570.000 πωλήσεις)

Το διαρκώς εξελισσόμενο Hyundai Tucson εμφανίστηκε με άλματα προόδου, τόσο που είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στον κόσμο. Έχοντας εντυπωσιάσει τις μάζες με την εξαιρετική λειτουργικότητα και την οικονομία του, το Hyundai Tucson πωλείται ως ένα εντυπωσιακό SUV.

9. RAM Pickup (550.000 πωλήσεις)

Ο Αμερικανός καταναλωτής λατρεύει τα pickup και το RAM ξέρει πώς να καλύψει τις ανάγκες του. Η διευρυμένη γκάμα του 2022 διασφαλίζει ότι υπάρχει μια επιλογή για όλους, από ένα φορτηγό εργασίας έως ένα σπορ μοντέλο υψηλών επιδόσεων.

10. Toyota Hilux (560.000 πωλήσεις)

Ένα από τα πρωτότυπα και καλύτερα φορτηγά στον κόσμο συνεχίζει να βελτιώνεται. Το Toyota Hilux είναι θρυλικό στην αυτοκινητιστική κοινότητα. Είναι ένα φορτηγό πολλαπλών χρήσεων που απλά καταπίνει τις εργασίες με ευκολία.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!