NEA

Συνεχίζεται το σήριαλ Chaos με νέο επεισόδιο

Συνεχίζεται το σήριαλ της παρουσίασης του Chaos στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή μετά τη χθεσινή νέα του αποκάλυψη, αυτή τη φορά καλυμμένο από τις ζελατίνες του εργαστηρίου.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να διακρίνει λεπτομέρειες της κατασκευής των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ναι, καλά διαβάζετε…

Ωστόσο, η κάπως πρόχειρη εμφάνιση με τις κάπως χρυσές ζάντες, πιο πολύ σε after sale κατασκευή ταιριάζουν παρά σε ένα hypercar. Αλλά ο κατασκευαστής του προφανώς… γνωρίζει καλύτερα από εμάς…

Εύλογα, λοιπόν, και μετά τη νέα χθεσινή ανάρτηση του κατασκευαστή Σπύρου Πανόπουλου γεννάται το ερώτημα πότε το Chaos θα δει το φως της ημέρας.

Δεν ξέρουμε αν οι Έλληνες φίλοι του αυτοκινήτου έχουν τέτοιες αγωνία, αλλά ένας δυνητικός αγοραστής  του, θα πρέπει να του έχουν σπάσει τα νεύρα από την αναμονή.

Αν μετά από 3 και πλέον χρόνια αναμονής είμαστε ακόμα στο περίμενε, πότε θα γίνουν οι δοκιμές του, πότε θα γίνουν οι βελτιώσεις του, πότε εν τέλει θα πάρει έγκριση για την κυκλοφορία του.

Σε κάθε περίπτωση να υπενθυμίσουμε  ότι θα παραχθούν μόλις 20 Chaos στην Ευρώπη με τιμή αγοράς τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ (ακούτε εκεί στην Bugatti;).

Στο μεταξύ αν κάποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει απαραίτητη είναι η πιστοληπτική ικανότητα του για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με το δημιουργό του… φανταστικού Hypercar.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!