NEAPINED

Το Force Citiline είναι ένα SUV που χωρά 10 άτομα

Ως ιδέα είναι αρκετά έξυπνο αφού έχει τους χώρους ενός 10θέσιου MPV και τις εκτός δρόμου δυνατότητες ενός SUV.

Το εικονιζόμενο SUV κατασκευάζεται από την Force Motors και προσφέρεται στην αγορά της Ινδίας. Η πορεία της εταιρίας ξεκινά από το 1958 και έχει μεγάλη παράδοση στα μεγάλα και ευρύχωρα αυτοκίνητα με μία χαμηλή τιμή πώλησης. Όπως το Citiline των περίπου 18.000 ευρώ.

Λογικά θα το επιλέξουν όσοι Ινδοί για τους δικούς τους -κυρίως επαγγελματικούς- λόγους θέλουν να μεταφέρουν έως 10 επιβάτες στις τέσσερις σειρές καθισμάτων που υπάρχουν στο εσωτερικό. Το οποίο θυμίζει δεκαετία του 1980, με τα πλαστικά να είναι χαμηλής ποιότητας και τις ανέσεις να είναι οι απολύτως στοιχειώδεις πέρα από τον κλιματισμό.

Όσο για την σχεδίαση του αμαξώματος, το τετράγωνο σχήμα του θυμίζει αρκετά την Mercedes G-Class, ιδίως στο πλάι. Πάντως, οι διαστάσεις του είναι γενναιόδωρες, με μήκος που φθάνει τα 5,120 μέτρα και το μεταξόνιο είναι 3,050 μέτρα.

Κάτω από το εμπρός καπό βρίσκεται ένας πετρελαιοκινητήρας με τεχνολογία δανεισμένη από την Mercedes. Ο κυβισμός του είναι στα 2,6 λίτρα και αποδίδει μόλις 90 ίππους και 250 Nm ροπής. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Το πλαίσιο είναι το παραδοσιακό τύπου σκάλας. Η ανάρτηση εμπρός αποτελείται από διπλά ψαλίδια ενώ υπάρχουν φύλλα σούστας, και εφοδιάζεται με τροχούς 15 ιντσών, με τα πίσω φρένα να είναι ταμπούρα(!). Είπαμε, το Citiline απευθύνεται στην αγορά της Ινδίας και παρά την απουσία ηχοσυστήματος στην βασική έκδοση, έχει σύστημα ABS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!