NEAPINED

VW ID.7: Ένα μεγάλο ηλεκτρικό με στόχο το Tesla Model 3

Το ID. 7 έκανε ντεμπούτο στη Σαγκάη και είναι έτοιμο για το λανσάρισμά του αυτό το φθινόπωρο και στην Ευρώπη.

Μετά το ID. 4 το ID. 7 είναι το δεύτερο παγκόσμιο μοντέλο της μάρκας και αυτό που καλείται να ανακόψει τις πωλήσεις του Tesla Model 3. Κάτι δύσκολο, αν σκεφτεί κανείς τόσο τις τιμές πώλησης που η Tesla έχει ρίξει στο πάτωμα, όσο και το γεγονός πως το ID. 7 φλερτάρει με τα πέντε μέτρα σε μήκος.

Όπως και να έχει το ID. 7 που φτάνει σε μήκος τα 4,9 μέτρα απευθύνεται σε όσους έχουν βαρεθεί τα SUV και θέλουν μία ηλεκτρική λιμουζίνα με μεγάλους και άνετους χώρους.

Αλλά και με όλα τα κομφόρ που προσφέρει το νέο σχεδιαστικά ταμπλό με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και την οθόνη αφής 15 ιντσών, τα νέα καθίσματα ergoComfort, καθώς και με το έξυπνο σύστημα κλιματισμού και το τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων.

Το ID. 7 έχει ως βάση την πλατφόρμα MEB. Υπάρχουν δύο εκδόσεις με έναν πίσω ηλεκτροκινητήρα 286 ίππων. Η βασική Pro με μπαταρία 77 kWh και αυτονομία 615 χλμ. και η Pro S με μπαταρία 86 kWh και αυτονομία 700 χιλιομέτρων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!