NEA

Έμπορος μεταχειρισμένων έβγαλε όπλο για να μην γίνει ο αναγακαίος έλεγχος

Προσοχή από που αγοράζετε μεταχειρισμένο όχημα!

Προχθές, όπως μας πληροφορεί ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, πχ.  αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Το περιστατικό συνέβη σε επίσημη σημείο σέρβις της Ford κατά τη διαδικασία ελέγχου για «γυρισμένα» χιλιόμετρα σε εισαγόμενο μεταχειρισμένο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ακολούθησε σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο ΣΕΑΑ καταγγέλλει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων και καλούμε όλους να συνεργαστούν ώστε να εντοπιστούν λύσεις και να εξωθηθούν εκτός της αγοράς αυτοκινήτου «επιχειρηματίες» με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!