NEAPINED

Brabus 900 Superblack: Ένα τεράστιο SUV με 900 άλογα!

Πρόκειται για μία βαριά αναβαθμισμένη GLS 63 που εντάσσεται στην γκάμα Superblack της Brabus. Ένα SuperSUV με V8 που έχει το «0-100» σε μόλις 3,6 δεύτερα!

Η Brabus είναι ευρέως γνωστή για τις αναβαθμίσεις σε διάφορα μοντέλα της Mercedes. Αυτή τη φορά πήρε το μεγαλύτερο SUV της μάρκας και το έντυσε με ένα εμφατικό body-kit με περίσσεια από ανθρακονήματα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό οπτικά αλλά και ηχητικά είναι το σύστημα της εξάτμισης με τέσσερα τελικά κατασκευασμένα από τιτάνιο και ανθρακονήματα. Κερασάκι στην τούρτα είναι οι τεράστιοι τροχοί 24 ιντσών με λάστιχα 295/35 μπροστά και 335/30 πίσω.

Η καμπίνα είναι σχεδόν εξολοκλήρου καλυμμένη με μαύρο τεχνητό δέρμα αλκαντάρα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν διάφορες σπορ πινελιές με το στιλ της Brabus και φυσικά τα λογότυπα της εταιρίας tuning.

Η εργοστασιακή GLS 63 αποδίδει 612 ίππους. Με πολλές επεμβάσεις στο twin-turbo, στην αύξηση του κυβισμού του V8 από τα 4,0 λίτρα στα 4,5, καθώς και στις βελτιώσεις άλλων μηχανικών μερών η ιπποδύναμη έχει εκτοξευθεί στους 900 ίππους και η ροπή στα 1.250 Nm.

Όλα μεταφέρονται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματο κιβωτίου με 9 «ενισχυμένες» σχέσεις. Όσο για τις επιδόσεις, με το πακέτο AMG Drivers η Superblack έχει για πρωϊνό τα 0-100 χλμ./ώρα και τα ολοκληρώνει σε 3,6 δεύτερα με την τελική να αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!