NEA

Skoda: Νέα Superb και Kodiaq μέσα στη χρονιά

Η τσέχικη εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα teaser για τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της που θα λανσαριστεί το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το λανσάρισμα της νέας Superb θα συμπέσει με τα 90 χρόνια της μάρκας και θα συνεχίσει να προσφέρεται τόσο σε σεντάν όσο και σε στέισον βάγκον αμάξωμα.

Σχεδιαστικά αναμένεται να υιοθετηθεί ένα πιο συμβατικό σχήμα που θα βρίσκεται πιο κοντά στις θερμικές εκδόσεις παρά στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Skoda. Ένα από τα σημαντικότερα ups και πάλι στο Superb θα είναι κατά κύριο λόγο οι μεγάλοι χώροι και η κορυφαία άνεση για τους επιβάτες.

To σίγουρο είναι πως κάτω από το καπό θα δούμε ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και μία plug-in υβριδική έκδοση. Το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει καθαρά ηλεκτρική έκδοση, αφού για αυτή τη θέση προορίζεται ένα άλλο μοντέλο.

Τέλος, να πούμε πως το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί και το ολοκαίνουργιο Kodiaq, το οποίο για πρώτη φορά θα προσφέρεται και ως plug-in υβριδικό.

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB με τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, ενώ σε αντίθεση με το Superb, το μεγάλο SUV θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Kvasiny.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!