NEA

H BMW i5 έχει μπει στο τελικό στάδιο των δοκιμών [video]

Η γερμανική εταιρία ετοιμάζει να λανσάρει ένα νέο ηλεκτρικό που θα τοποθετείται πάνω από την i4 και κάτω από την i7.

Πρακτικά πρόκειται για την ηλεκτρική εκδοχή της νέας Σειράς 5, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα αυτό το καλοκαίρι και με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το φθινόπωρο.

Προς το παρόν η BMW έδωσε κάποια πρώτα στοιχεία με βαρύ καμουφλάζ για ένα μοντέλο που θα ασπάζεται τα σχεδιαστικά στοιχεία της i7. Και όχι μόνο αφού από την i7 θα προέρχεται και το τεχνολογικό DNA.

Αυτό θα περιλαμβάνει το σύστημα πρόωσης και διάφορα άλλα συστήματα υποβοήθησης με τελευταίας γενιάς αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2+. Το πιο εντυπωσιακό θα είναι η δυνατότητα αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας όταν ο οδηγός στρέψει το βλέμμα του στον καθρέπτη οπισθοπορείας και αφού έχει ενεργοποιήσει το σχετικό φλας.

Επίσης, θα δούμε την εξελιγμένη ενεργητική ανάρτηση που θα συνδυάζεται με σένσορες που θα παρακολουθούν συνεχώς τις κινήσεις του αμαξώματος και θα παρέχουν δεδομένα για άμεσο ρύθμιση και κορυφαία επίπεδα άνεσης. Κάτι που έχουμε δει ήδη στην i4 που έχουμε δοκιμάσει.  

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!