NEA

Στη Γαλλία σκοπεύει να επενδύσει ο Ίλον Μασκ

Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ δήλωσε πρόσφατα ότι είναι «βέβαιος ότι η Tesla θα κάνει σημαντικές επενδύσεις στη Γαλλία στο μέλλον», στο περιθώριο της συνόδου κορυφής «Επιλέξτε τη Γαλλία» στο Παλάτι των Βερσαλλιών.

«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από το καλωσόρισμα του Προέδρου Μακρόν και της γαλλικής κυβέρνησης στη βιομηχανία», γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους το αφεντικό της Tesla,  στο τέλος της συνομιλίας με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας Bruno Le Maire.

«Με τον Elon Musk, συνεχίζουμε τις συζητήσεις», δήλωσε ο Bruno Le Maire.Αλλά «καλύτερα να κρατηθεί προς το παρόν μυστικό το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων» και «να παραμείνουν εμπιστευτικές», υπογράμμισε ο υπουργός.

Πίσω από τις επενδύσεις, συνολικού ύψους 13 δισ. ευρώ που ανακοινώθηκαν με αφορμή την έκτη έκδοση του Choose France, «υπάρχουν μήνες και μήνες διαπραγματεύσεων», εξήγησε ο Bruno Le Maire.

Το μοναδικό εργοστάσιο που κατασκευάστηκε προς το παρόν από την κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla στην Ευρώπη βρίσκεται στο Βερολίνο.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!