NEA

Ένα ακόμη Tesla Model Y έπιασε φωτιά στα καλά του καθουμένου [video]

Ο οδηγός του Tesla λέει ότι είναι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς και ότι δεν θα αγοράσει άλλο ηλεκτρικό όχημα στο μέλλον.

Ο ιδιοκτήτης του Model Y, Dishal Malla, λέει ότι οδηγούσε προς το σπίτι στο Σακραμέντο των ΗΠΑ το Model Y του, όταν αυτό άρχισε να τρέμει. Αφού σταμάτησε για να δει τι έχει γίνει, είδε καπνό να βγαίνει από κάτω από το αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητό του ήταν ένα καμένο απομεινάρι με τις πυροσβεστικές αρχές να μην μπορούν να κάνουν τίποτε. Το περιστατικό αυτό έγινε στις αρχές Μάϊου αλλά ο άμοιρος ιδιοκτήτης του Tesla έχει μείνει απογοητευμένος και απελπισμένος από τη στάση της Tesla.

Το αστείο είναι πως όταν ο Malla κάλεσε την Tesla του είπαν σε ελεύθερη απόδοση να καλέσει την οδική βοήθεια και να πάει το καμένο του αυτοκίνητο σε ένα επίσημο σημείο. Κάτι λογικό ώστε η ασφαλιστική εταιρία να εκτιμήσει την αποζημίωση. Ωστόσο, δεν είναι λογικό πως δεν υπήρξε καμία απάντηση για το πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο, ούτε καμία άλλη απάντηση από την Tesla.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις και τα σχόλιά του στο Reddit, έχει επικοινωνήσει με την Tesla με την ελπίδα να λάβει απαντήσεις. «Η Tesla δεν νοιάζεται για τίποτα. Τους τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν είναι εύκολο να αποκτήσω την εξυπηρέτηση πελατών τους», ισχυρίζεται.

Ο Malla είπε στο Insider ότι όταν επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών της Tesla για να διαμαρτυρηθεί, «έλαβαν την αναφορά», αλλά «κανείς δεν απάντησε».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη υπηρεσία πελατών της Tesla, είτε για ελαττώματα στα αυτοκίνητα της, είτε για φωτιά. Και όσο η εικόνα της μάρκας πιέζεται από τον έντονο ανταγωνισμό, ίσως για αυτό ο Musk να ανέφερε πως ίσως η Tesla θα πρέπει να ξεκινήσει να διαφημίζεται…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!