NEAPINED

Το BMW Concept Touring Coupe είναι ένα και μοναδικό

Η BMW αναβίωσε το πνεύμα της αυθεντικής BMW Z3 Coupe σε ένα εντυπωσιακό νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο που ονομάζεται Touring Coupé και που παρουσιάστηκε στη λίμνη του Κόμο.

Ταυτόχρονα, με το Concept Touring Coupe η γερμανική εταιρεία θέλει να αποτίνει φόρο τιμής τόσο στην 328 του 1940 στην οποία παραπέμπουν οι γρίλιες της μάσκας όσο και στις 02 Touring της δεκαετίας του ’70 αλλά και στην πιο σύγχρονη Ζ3 Coupe.

Η παρουσίαση του concept έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Concorso d’Eleganza Villa d’Este, δίπλα στη λίμνη του Κόμο. Η BMW συνεργάστηκε με την ιταλική καροσερία Superstile που έχει έδρα στο Τορίνο για να προκύψει το Concept Touring Coupe που είναι ένα και μοναδικό.

Βασίζεται στη Z4 και το ενδιαφέρον εστιάζεται από τη μεσαία κολόνα και πίσω δημιουργώντας ένα shooting brake. Οι ζάντες είναι ειδικής σχεδίασης με τις πίσω να είναι 21 ιντσών (μπροστά στις 20). Στο εσωτερικό η αίσθηση πολυτέλειας είναι ιδιαίτερα έντονη μια και τα πάντα, ακόμα και τα πατάκια, είναι καλυμμένα με δέρμα Nappa της Poltrona Frau.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν επίσης τις αποσκευές που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την BMW Concept Touring Coupé από τη διάσημη εταιρεία Schedoni στη Μόντενα. Το custom σετ αποτελείται από δύο μεγάλες αποσκευές και μία τσάντα ταξιδιού, καθώς και μία θήκη ενδυμάτων, οι οποίες είναι ασορτί με το όχημα.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!