NEAPINED

Ανανέωση για το VW Touareg

Ακόμη και τα μεγαλύτερα θέλουν το φρεσκάρισμά τους. Έτσι, το Touareg αποκτά ένα νέο look και αναβαθμισμένες τεχνολογίες.

Απολαύστε την τρέχουσα γενιά του Touareg, επειδή αυτή θα «τρέξει» για αρκετά χρόνια μιας και η επόμενη που θα δούμε σε περίπου μία τετραετία θα είναι πλήρως ηλεκτρική.

Στο πλαίσιο ενός facelift τα νέα στοιχεία αφορούν στην επανασχεδιασμένη μεγάλη μάσκα που καταλαμβάνει με εμφατικό τρόπο το μπροστινό μέρος. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκδόσεις που το περίγραμμα της είναι χρωμιωμένο, στην R-Design είναι σκούρο για ένα πιο σπορ look, ενώ υπάρχουν και καινούργιες ζάντες από 19 έως και 21 ίντσες.

Νέοι είναι οι προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα με προβολείς IQ Light HD matrix. Όταν επιλεχθούν αυτά τότε το σήμα της εταιρείας στο πίσω μέρος είναι φωτιζόμενο, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε μοντέλο της VW στην Ευρώπη. Πίσω πλέον υπάρχει μια φωτεινή μπάρα που ενώνει τα φώτα.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Innovation Cockpit περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,0 ιντσών και στάνταρ οθόνης αφής 15,0 ιντσών. Ταυτόχρονα, έχει επανασχεδιαστεί στα σημεία η κεντρική κονσόλα με νέο σύστημα infotainment, υπάρχουν νέες επενδύσεις στις πόρτες καθώς και αναβαθμισμένος φωτισμός καμπίνας.

Το νέο Touareg θα προσφέρεται από το ερχόμενο φθινόπωρο σε πέντε τρίλιτρες εκδόσεις. Με τον V6 βενζινοκινητήρα ισχύος 340 ίππων και με δύο ντίζελ των 230 ή 286 ίππων.

Υπάρχουν και δύο αναβαθμισμένες plug-in υβριδικές εκδόσεις για τα Tuareg eHybrid, τα οποία έχουν μπαταρία 14,1 kWh με ηλεκτρική αυτονομία στα περίπου 50 χιλιόμετρα. Η βασική eHybrid έκδοση αποδίδει 386 ίππους, ενώ η ισχυρότερη έχει R eHybrid έχει 460 άλογα με 0-100 χλμ./ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα και τελική στα 250 χλμ./ώρα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!