NEAPINED

Κλονίζεται η φήμη της Tesla στις ΗΠΑ

Στο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας τη καλύτερη φήμη έχει η Toyota, ενώ γενικότερα στη βιομηχανία έχει η Samsung.

H Tesla είναι ένα μικρό θαύμα αφού μέσα σε περίπου δύο δεκαετίες έχει καταφέρει να ηγείται στην ηλεκτροκίνηση και να έχει χτίσει μία φήμη ανάλογη της Apple. Ωστόσο, αυτά ίσχυαν μέχρι να «ξυπνήσουν» οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης και της Κίνας.

Και ενώ τα gigafactories έχουν μπει σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς παραγωγής αυξάνοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις, δεν ισχύει το ίδιο και για την φήμη της Tesla που έχει πέσει κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, σύμφωνα με έρευνα της Axios στις ΗΠΑ.

Η έρευνα αφορά σε ένα ερωτηματολόγιο που έγινε τον Μάρτιο σε 16.310 οδηγούς. Οι ερωτήσεις αφορούσαν στις εταιρίες με την καλύτερη και χειρότερη φήμη με κριτήρια την εταιρική κουλτούρα, την εξέλιξη, τα προϊόντα, την αξιοπιστία κ.α. Απορίες δημιουργεί η απουσία της Daimler/ Mercedes από την έρευνα.

Όπως θα δείτε στο παραπάνω πίνακα η Toyota είναι στην κορυφή της λίστας με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με την Honda να ακολουθεί, μαζί με τις Subaru, BMW, Ford, GM και VW Group. Πέρυσι, η Tesla ήταν στην 12η θέση και φέτος κατρακύλησε στην 67η.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βάσει της έρευνας όλες τις εταιρίες με την ισχυρότερη φήμη στις ΗΠΑ. Στην πρώτη 10άδα και ανάμεσα σε άλλες βρίσκεται η John Deere, η Toyota, η Samsung, η Amazon, η Apple και η Sony. Οι εταιρίες αυτοκινήτου με την χειρότερη φήμη είναι οι Chrysler, Tesla kai VW Group.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!