NEA

Tesla Cybertruck: Πρώτη γεύση από το ταμπλό

Μετά από σχεδόν μία πενταετία από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, το Cybertruck είναι σχεδόν έτοιμο για να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Το Cybertruck είναι ίσως το πιο εκκεντρικό αυτοκίνητο που έχει να επιδείξει η αυτοκινητοβιομηχανία και μένει να δούμε αν θα πετύχει αλλάζοντας τα δεδομένα ή αν θα πατώσει.

Μέχρι τώρα έχουμε δει κάποιες teaser φωτογραφίες που το δείχνουν στο τελικό στάδιο των δοκιμών. Πρόσφατα, είχαμε μια διαρροή για το ταμπλό που βλέπουμε να ακολουθεί την ίδια μίνιμαλ άποψη.

Έτσι, βλέπουμε μία τεράστια οριζόντια οθόνη τοποθετημένη στο κέντρο και την παντελή απουσία άλλων οργάνων και διακοπτών. Το τιμόνι είναι τετράγωνο και έχει τους κλασικούς διακόπτες της Tesla στα δύο άκρα του.

Στο κέντρο βρίσκεται ένας αποθηκευτικός χώρος ο οποίος όπως φαίνεται θα μπορεί να μετακινείται. Προφανώς, η Tesla να εγκατέλειψε την αρχική ιδέα για την τοποθέτηση ενός τρίτου καθίσματος μπροστά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!