NEA

BMW: Δε λέει όχι σε ένα ηλεκτρικό pickup

Σε μια συζήτηση με τον επικεφαλής του τμήματος BMW Design, Domagoj Dukec, στη Villa D’Este, διατυπώθηκε η άποψη ότι η BMW έχει στο στόχαστρό της νέες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Μία από τις οποίες θα είναι και τα πολυτελή pickup. «Από τότε που βρίσκομαι στην BMW, ο κόσμος πάντα ζητούσε ένα pickup BMW», αποκάλυψε ο Dukec.

Aν και η Mercedes απέτυχε παταγωδώς με την X-Class, η BMW φαίνεται να μελετά το ενδεχόμενο παραγωγής ενός πολυτελούς pick-up.

Το 2018, η BMW απέκλεισε ουσιαστικά την κατασκευή ενός pick-up, καθώς υπήρχαν μόνο λίγες περιοχές στον κόσμο όπου ένα premium pick-up θα ήταν βιώσιμο. Ωστόσο, το τοπίο αλλάζει.

Στις ΗΠΑ υπάρχει το Rivian R1T και οι mainstream μάρκες έχουν ενισχύσει την παρουσία τους σε αυτά, με τα pickup με μοντέλα όπως το Toyota Tundra Capstone, το GMC Sierra 1500 Denali Ultimate και το Ford F-150 Lightning Platinum.

Μία εύκολη λύση θα ήταν η συνεργασία με την Toyota και δανεισμό των μηχανικών μερών του δημοφιλούς στις ΗΠΑ Tacoma.

Ωστόσο, η BMW θέλει να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, οπότε αν το αποφασίσει, μάλλον θα δούμε ένα ηλεκτρικό pick-up βασισμένο πάνω στην πλατφόρμα της νέας και ηλεκτρικής X5.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!