NEA

Αυτό το Toyota Hilux έχει γράψει 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα [video]

Η εταιρία Toyota, με την εξαιρετική φήμη της για αξιοπιστία, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ανθεκτικότητα των μοντέλων της στον χρόνο και τις δύσκολες συνθήκες χρήσης.

Οι ιστορίες για Toyota που διανύουν μεγάλες αποστάσεις είναι πολλές. Ένα παράδειγμα είναι ένα Tacoma του 2008 που έχει καταγράψει πάνω από 2,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Ο ιδιοκτήτης του αντικατέστησε τον κινητήρα στα 1,48 εκ. χλμ. και άλλαξε τον μετατροπέα ροπής στα 2 εκ. χλμ. Αυτό το Tacoma χρησιμοποιούνταν καθημερινά για παραδόσεις φαρμακευτικού εξοπλισμού, καλύπτοντας απίστευτες αποστάσεις.

Πρόσφατα, ανακαλύψαμε ένα ακόμη εντυπωσιακό Toyota. Το Hilux που φαίνεται στο βίντεο αγοράστηκε το 1980 στις ΗΠΑ και έχει αντέξει ακραίες συνθήκες χρήσης, από εκτός δρόμου διαδρομές μέχρι χωμάτινα ράλι. Από την αρχή της πορείας του

, δυστυχώς, εμπλέχθηκε σε ένα ατύχημα με ένα άλλο φορτηγό μόλις δύο εβδομάδες μετά την αγορά του. Παρόλα αυτά, υποβλήθηκε σε επισκευές και επιπλέον του τοποθετήθηκε ένα roll-cage, ανακαλύπτοντας την αποτελεσματικότητα του Hilux σε ανθεκτικές καταστάσεις.

Ο ιδιοκτήτης του Hilux διατηρεί το όχημα όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνει ότι δεν έχει κανέναν λόγο να το μετανιώνει. Το Hilux χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει διάφορα αντικείμενα, να πραγματοποιήσει άλματα, να αντιμετωπίσει πλαγιές και ακόμη να συμμετάσχει σε χωμάτινους αγώνες.

Ο αρχικός κινητήρας των 2,2 λίτρων αντικαταστάθηκε μετά από 640.000 χιλιόμετρα με έναν πιο ισχυρό ντίζελ κινητήρα των 2,4 λίτρων. Αυτός ο νέος κινητήρας, με μία επιπλέον τάση, παραμένει λειτουργικός μέχρι σήμερα, προσφέροντας συνεχή απόδοση.

Μετά από τόσα χρόνια, το Hilux εμφανίζει ξεκάθαρα τα σημάδια φθοράς και σκουριάς, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι έχει καταφέρει να διανύσει 1.600.000 χιλιόμετρα! Ο ιδιοκτήτης του αναφέρει ότι το μυστικό για την επιβίωση του Hilux έγκειται στην εύκολη επισκευή του και στην προσιτή τιμή των ανταλλακτικών.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!