NEA

Το Nissan Nismo Z βάζει φωτιά στην άσφαλτο [video]

Η Nissan έβαλε επιτέλους τέλος στις εικασίες γύρω από το πολυαναμενόμενο Nismo Z, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξή του με ένα teaser βίντεο.

Σε σύγκριση με το απλό Nissan Z, η έκδοση Nismo διαθέτει μια πιο επιθετική και εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι σχεδιαστικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν ένα εμφανές μπροστινό splitter, μια κόκκινη λωρίδα που τονίζει το αμάξωμα στο κάτω μέρος και πρόσθετα μέρη που προεπεκτείνουν την πίσω αεροτομή.

Ο πίσω προφυλακτήρας είναι πιο άγριος και φέρει το σήμα Nismo στο κέντρο του, ενώ οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες δίνουν μία πιο εμφατική εμφάνιση.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη βέβαιο αν ο κινητήρας έχει υποστεί κάποια βελτίωση που θα είχε ως αποτέλεσμα υψηλότερες επιδόσεις. Στο απλό Nissan Z ο τρίλιτρος V6 αποδίδει 405 άλογα και με ένα μεγαλύτερο τούρμπο η ισχύς στο Nismo θα μπορούσε να φτάσει τα 500.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ενισχυμένα καθίσματα με το σήμα Nismo στα προσκέφαλα και το εμβληματικό σήμα της Recaro. Το Nismo εμφανίζεται επίσης στα ψηφιακά γραφικά του πίνακα οργάνων.

Η κόκκινη γραμμή του στροφόμετρου παραμένει στις 7.000 σ.α.λ., σύμφωνα με το υπάρχον μοντέλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση φαίνεται να είναι εξοπλισμένη με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με το Nismo Z να έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του αργότερα αυτό το καλοκαίρι, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Ωστόσο, το κουπέ της Nissan παραμένει εκτός ευρωπαϊκής αγοράς.

Πίσω από το τιμόνι στο teaser βίντεο δεν είναι άλλος από τον τρεις φορές πρωταθλητή Formula Drift, Chris Forsberg, επιδεικνύοντας τις εξαιρετικές δυνατότητες drifting του Nismo Z. Απολαύστε τον!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!