NEAPINED

Οι τιμές του νέου Hyundai Kona στην Ελλάδα

Η νέα σειρά Kona είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις: ηλεκτρική (EV), υβριδική (HEV), με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) και σπορ N Line, καθεμία με το δικό της μοναδικό στυλ.

Ένα από τα δημοφιλέστερα κόμπακτ SUV της αγοράς ξεκινά το εμπορικό του λανσάρισμα. Στην Ελλάδα, το Kona διατίθεται σε τρία πακέτα εξοπλισμού: Premium, Distinctive και N Line.

Οι τιμές ξεκινούν από 26.290 ευρώ για την έκδοση 1.0Τ με mild hybrid σύστημα και ισχύ 120 ίππων, ενώ με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων κοστίζει από 28.990 ευρώ.

H έκδοση με βενζινοκινητήρα 1, 6 λίτρων και ισχύ 198 ίππων κοστίζει από 31.290 ευρώ για την FWD έκδοση και από 37.490 ευρώ για την 4WD έκδοση.

Το υβριδικό Kona με 1.600αρη ατμοσφαιρικό βενζίνης και ισχύ 141 ίππων κοστίζει 31.890 ευρώ στην έκδοση Premium και 35.590 ευρώ στην έκδοση N Line.

Όσον αφορά το ηλεκτρικό Kona, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, με τις τιμές να ανακοινώνονται λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης, σύμφωνα με την Hyundai, η προσδοκώμενη περίοδος ανέρχεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω οι τιμές πώλησης ανά έκδοση κινητήρα και εξοπλισμού. Σύντομα οι πρώτες μας οδηγικες εντυπώσεις.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!