NEA

Πότε η Lamborghini Urus θα γίνει ηλεκτρική

Η Lamborghini Urus πρόκειται να μετατραπεί σε ένα plug-in υβριδικό όχημα τον επόμενο χρόνο και, μετά από πέντε χρόνια, θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική.

Η ιταλική εταιρεία έχει προγραμματίσει αυτήν την αλλαγή για να προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις. Έτσι, από το 2024, οι υπάρχουσες συμβατικές εκδόσεις θα αντικατασταθούν από ένα plug-in υβριδικό μοντέλο που θα προσφέρει τα πλεονεκτήματα της μείωσης των εκπομπών ρύπων και της αύξησης της ιπποδύναμης.

Η plug-in υβριδική έκδοση της Urus θα είναι διαθέσιμη για ολόκληρη μια πενταετία, μέχρι το 2029, όταν αναμένεται να κυκλοφορήσει η δεύτερη γενιά του super SUV, η οποία θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρική.

Παρόλα αυτά, η Urus EV δεν θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lamborghini, καθώς προηγουμένως θα κυκλοφορήσει ένα ηλεκτρικό GT 2+2 θέσεων με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, έναν χρόνο πριν από αυτό.

Επιπλέον, η διάδοχος της Huracan, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης τον επόμενο χρόνο, θα είναι επίσης ένα plug-in υβριδικό μοντέλο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!