NEAPINED

Η VW αναβαθμίζει το T-Cross

Η νέα έκδοση του VW T-Cross φαίνεται να φέρνει σημαντικές βελτιώσεις και ανανεώσεις στον σχεδιασμό και τις τεχνολογικές λεπτομέρειες. Λανσάρισμα αρχές 2024.

Με επανασχεδιασμένους προβολείς LED Matrix στο εμπρός μέρος και τη φωτεινή μπάρα που τους συνδέει, το νέο T-Cross έχει -τουλάχιστον στην πλούσια έκδοσή του- μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το πίσω μέρος έχει επίσης υποστεί ανάλογες αλλαγές, με τους νέους προφυλακτήρες να προσθέτουν 2,7 εκατοστά στο συνολικό μήκος. Οι νέες ζάντες σε διαστάσεις 16 και 17 ιντσών, μαζί με τα νέα χρώματα, προσθέτουν ποικιλία και στυλ στον σχεδιασμό του μικρότερου SUV της VW.

Στο εσωτερικό, οι βελτιώσεις επικεντρώνονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων από 8,0 έως 10 ίντσες (ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού), ο οποίος τώρα διαθέτει μεγαλύτερη διαγώνιο και πιο σύγχρονη εμφάνιση.

Επίσης, το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής (από 8,0 έως 9,2 ίντσες) με ευρύτερη γωνία προβολής, προσφέροντας μια πιο άνετη και ευχάριστη εμπειρία στους επιβάτες. Η χρήση ποιοτικότερων μαλακών πλαστικών στον διάκοσμο ενισχύει την αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, οι επιλογές παραμένουν σταθερές, με τους δύο TSI κινητήρες 1.000 και 1.500 κυβικών. Ο τρικύλινδρος προσφέρει εκδόσεις ισχύος 95 και 116 ίππων, ενώ ο τετρακύλινδρος των 150 ίππων μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο.

Οι πρώτες πωλήσεις του ανανεωμένου VW T-Cross αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2024. Με όλες αυτές τις αλλαγές, το νέο T-Cross εξακολουθεί να προσφέρει μια ισορροπημένη επιλογή στην κατηγορία των μικρών SUV, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και τις προηγμένες τεχνολογίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!