NEAPINED

Τα πρώτα teaser από το Renault 5 που θα δούμε στους δρόμους

Το ιστορικό μοντέλο της Renault, γνωστό ως “5”, επιστρέφει στην αγορά για να αντικαταστήσει το ηλεκτρικό Zoe.

Οι πρόσφατες εικόνες teaser προσφέρουν μια σχεδόν πλήρη εικόνα του εξωτερικού σχεδιασμού του αυτοκινήτου πριν από το επίσημο ντεμπούτο του. Η γαλλική εταιρία αναφέρει ότι το Renault 5 βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό δοκιμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέλιξή του πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά.

Οι εικόνες teaser αποτίνουν φόρο τιμής στο αρχικό Renault 5, συνδυάζοντας στοιχεία παραδοσιακού σχεδιασμού με μοντέρνες και φουτουριστικές λεπτομέρειες. Φαίνεται ότι διατηρεί πολλά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου Renault 5 Prototype Concept, προσδίδοντας έναν εξαιρετικά μοντέρνο χαρακτήρα στη νέα του ηλεκτρική έκδοση.

Αν και το αμάξωμα κρύβεται πίσω από έξυπνη καμουφλάζ, είναι εύκολο να αντιληφθούμε τη γενική φιλοσοφία και τις διαστάσεις του οχήματος, ενώ παίρνουμε μια γεύση για τα φωτιστικά σώματα. Αξιοσημείωτη είναι μία οθόνη στο καπό στην οποία απεικονίζονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με την φόρτιση του αυτοκινήτου.

Αναμένονται περισσότερες λεπτομερείς φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά στις προσεχείς εβδομάδες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!