NEAPINED

H McLaren Solus GT είναι το hypercar

Η τιμή του Solus GT αναμένεται να κυμαίνεται γύρω στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια, και φαίνεται ότι έχει ήδη εξαντληθεί από τους συνήθεις συλλέκτες που εκτιμούν τις υψηλές επιδόσεις και την αποκλειστικότητα που προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο.

Το Solus GT έκανε το εικονικό του ντεμπούτο το 2017 στο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport, γνωστό ως McLaren Ultimate Vision Gran Turismo. Ωστόσο, τώρα, 25 κοινοί θνητοί θα έχουν την ευκαιρία να κατέχουν αυτό το εκπληκτικό hypercar στην πραγματική ζωή.

Συγκεκριμένα, πέρυσι, η McLaren ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κατασκευάσει 25 μονάδες του Vision Gran Turismo Concept για χρήση αποκλειστικά για πίστα.

Με έναν V10 κινητήρα 5,2 λίτρων και ένα αμάξωμα που διαθέτει ένα εντυπωσιακό αεροδυναμικό πακέτο, το βρετανικό hypercar αναμένεται να γράψει το δικό του κεφάλαιο.

Ο V10 κινητήρας θα αγγίζει τις 10.000 σ.α.λ. και θα αποδίδει περίπου 830 άλογα. Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το βάρος του αυτοκινήτου θα είναι κάτω από τα 1.000 κιλά, το οποίο δείχνει το ασύλληπτο επίπεδο των επιδόσεών του.

Ορισμένοι από αυτούς τους τυχερούς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Solus GT από κοντά στο Goodwood Festival of Speed, το Σαββατοκύριακο 13 έως 16 Ιουλίου. Αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τη McLaren να γιορτάσει τα 60 χρόνια της εταιρείας της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!