NEAPINED

Euro NCAP: Τα κινεζικά αυτοκίνητα περνούν με άριστα [video]

Τα πιο πρόσφατα crash test δύο μοντέλων της Nio απέδειξαν ότι οι Κινέζοι διαψεύδουν τις κακές γλώσσεις σχετικά με την ασφάλεια που προσφέρουν τα κινεζικά αυτοκίνητα.

Τα crash tests πραγματοποιήθηκαν από το Euro NCAP, χρησιμοποιώντας το νέο πρωτόκολλο που περιλαμβάνει απαιτητικές δοκιμές ασφαλείας και υψηλές απαιτήσεις για τα συστήματα ασφαλείας των αυτοκινήτων.

Τα Nio ET5 και EL7 ήταν τα πρώτα που υποβλήθηκαν σε σενάρια πρόσκρουσης με μοτοσικλέτα, διασταύρωση αυτοκινήτου με αυτοκίνητο, μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με αυτοκίνητο και παρακολούθηση της κατάστασης του οδηγού.

Ο οργανισμός δοκιμών ανέφερε ότι και τα δύο Nio «παρουσίασαν εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλές δοκιμές». Τα αυτοκίνητα πέρασαν επίσης δοκιμές για να επιδείξουν τη λειτουργικότητα των πορτών και των παραθύρων σε περίπτωση εισόδου σε νερό, προκειμένου οι επιβάτες να μπορέσουν να αποδράσουν.

Το Nio ET5, με μπαταρία 75 kWh, έλαβε αξιολόγηση 96% για την προστασία των ενηλίκων και 85% για την προστασία των παιδιών. Το τετράθυρο σεντάν κατάφερε να λάβει βαθμολογία 83% για τους ευάλωτους χρήστες του δρόμου και 81% για τα συστήματα υποβοήθησης ασφάλειας.

Επιπλέον, το Nio EL7 κατέγραψε 93% για την προστασία των ενηλίκων, 85% για την προστασία των παιδιών και 80% για τους ευάλωτους χρήστες του δρόμου. Δείτε παρακάτω πως τα πήγαν στις δοκιμές πρόσκρουσης.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!