NEA

Η Porsche ετοιμάζει την ισχυρότερη Cayenne που έχουμε δει ποτέ

Η Porsche ετοιμάζεται να παρουσιάσει την Cayenne Turbo PHEV, η οποία θα αποτελέσει την πιο ισχυρή και πολυτελή έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Η πανίσχυρη Cayenne θα είναι plug-in υβριδική turbo, θα εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα και αναμένεται να αποδίδει πάνω από 500 ίππους. Ένας ηλεκτροκινητήρας θα προσφέρει περισσότερους από 200 άλογα.

Η συνδυασμένη απόδοση των δύο κινητήρων θα υπερβεί τα 700 άλογα, ξεπερνώντας την προηγούμενη έκδοση Turbo S E-Hybrid. Αυτή η κορυφαία σε ισχύ έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο σε Coupe όσο και σε SUV έκδοση αμαξώματος.

Οι πελάτες που επιλέξουν το Coupe θα έχουν πρόσβαση στο πακέτο GT, το οποίο θα περιλαμβάνει παρόμοια χαρακτηριστικά με την Turbo GT που πωλείται εκτός Ευρώπης. Αυτά περιλαμβάνουν μια σταθερή πίσω αεροτομή, οροφή από ανθρακονήματα και πιο σπορ σύστημα ανάρτησης.

Παρόλο που η ακριβής επιτάχυνση για τα 0-100 χλμ./ώρα δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη θα βρίσκεται λίγο πάνω από τα 3 δευτερόλεπτα, ενώ είναι βέβαιο ότι η τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

Η Porsche δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία παρουσίασης. Ωστόσο, η τιμή της στη Γερμανία αναμένεται να ξεκινά από τα 220.000 ευρώ, καθιστώντας την την πιο ακριβή Cayenne που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!