NEA

Το Kia Sportage έγινε 30 ετών

Η Kia γιορτάζει την 30ή επέτειο του Sportage με μια ειδική έκδοση του SUV που παρουσιάστηκε στη Νότια Κορέα.

Το Kia Sportage 30th Anniversary Edition έχει ένα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα στη μάσκα, στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, στις πόρτες και στις ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών, που ταιριάζουν τέλεια με τη σχάρα οροφής και τα καλύμματα των καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πράσινων και μαύρων αποχρώσεων για τις καπιτονέ δερμάτινες και σουέτ ταπετσαρίες. Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος, με τα μόνα προαιρετικά χαρακτηριστικά να είναι το premium ηχοσύστημα KRELL, το πακέτο Monitoring και η πανοραμική ηλιοροφή.

Η πρώτη γενιά του Kia Sportage παρουσιάστηκε το 1993 και αποτελείτο από το “πρώτο αστικό SUV στον κόσμο”. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής που αναπτύχθηκε στην Κορέα βασίστηκε στο πλαίσιο σκάλας του Mazda Bongo, προσφέροντας εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου.

Οι διάδοχοί του, που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2004, το 2010, το 2015 και το 2021, εμπνεύστηκαν πιο ασφαλτικό χαρακτήρα, καθώς η Hyundai είχε αναλάβει την παραγωγή και το Sportage είχε αποκτήσει αυτοφερόμενο πλαίσιο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!