NEA

Achim Anscheidt: Αποσύρεται ο σχεδιαστής των θρυλικών Bugatti

Η Bugatti τιμά τον πρώην διευθυντή σχεδιασμού της, Achim Anscheidt, με ένα συναρπαστικό βίντεο – αφιέρωμα που αναδεικνύει την αξιοσημείωτη συνεισφορά του στη μάρκα.

Στη διάρκεια της 19χρονης θητείας του, οδήγησε τη δημιουργία εμβληματικών hypercars, όπως η Veyron και οι ειδικές εκδόσεις της, κορυφώνοντας με την επαναστατική Chiron.

Το βίντεο αποκαλύπτει την εξέλιξη από την Veyron στην Chiron, ενώ αναδεικνύει λιγότερο γνωστές ιδέες, όπως η Bugatti Vision Gran Turismo και η Bugatti Atlantic, αναδεικνύοντας το καινοτόμο όραμα του Anscheidt.

Η κληρονομιά του είναι αξιοσημείωτη με μοντέλα όπως η Divo, η Bolide, η Centodieci και η μοναδική La Voiture Noire, αποτελώντας έναν συνδυασμό πρωτοποριακού σχεδιασμού και μηχανικής ικανότητας.

Παρά την αποχώρησή του, η επιρροή του θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της επόμενης γενιάς hypercar της Bugatti, που ξεκίνησε υπό την επίβλεψή του και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2024, ενώ η παραγωγή της είναι προγραμματισμένη για το 2026.

Με την αποχώρησή του, η Bugatti αποχαιρετά μια εποχή που χαρακτηρίστηκε από πρωτοποριακό σχεδιασμό, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στο μέλλον των πολυτελών hypercars.

Ο Anscheidt θα παραμείνει ανώτερος σύμβουλος του CEO της Bugatti Rimac, Mate Rimac, καθώς η μάρκα ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο εξηλεκτρισμένο διάδοχο της Chiron. Ο αναπληρωτής του Achim, Frank Heyl, είναι ο νέος Διευθυντής Σχεδιασμού της Bugatti.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!