NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκάρουν τα crash-test με νταλίκα (video)

Στο διαδίκτυο, μπορείς να δεις σοκαριστικά βίντεο με αυτοκίνητα να συγκρούονται μεταξύ τους ή ακόμα και με τοίχους.

Αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, όμως, διαφέρει από τις επίσημες δοκιμές του Euro NCAP, του οργανισμού που αξιολογεί την παθητική ασφάλεια και τα συστήματα υποβοήθησης των αυτοκινήτων.

Στο συγκεκριμένο TikTok βίντεο, πρωταγωνιστούν σύγχρονα μοντέλα, τα οποία όμως ωθούνται από έναν τράκτορα που τα χτυπά από πίσω και τα συνθλίβει εντελώς πάνω σε ένα τοίχο.

Φυσικά, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά μικρές. Και, απίθανο είναι μια εταιρία να καταστρέψει αυτοκίνητα με τον τρόπο που παρουσιάζεται στο βίντεο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι αληθινό, αλλά μια προσομοίωση. Δεν ανταποκρίνεται στα γεγονότα που συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο. Επομένως, όσοι έχουν ένα Ford Bronco ή ένα Hyundai Tucson, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η μεγάλη διδακτική αξία από αυτό είναι: Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο διαδίκτυο! Καθώς πολλά βίντεο μπορεί να είναι ψεύτικα ή παραπλανητικά. Πάντα είναι σημαντικό να επιβεβαιώνουμε την ακρίβεια των πληροφοριών πριν εμπιστευτούμε αυτό που βλέπουμε.

@oldtenderman Which one would you rather be in?🤔 #beamng #beamngdrive #gaming #crash #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound – Old Tender Man

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!