NEA

Το Mitsubishi L200 ανανεώθηκε και συνεχίζει

Η Mitsubishi παρουσίασε την έκτη γενιά του Triton (ή L200) μετά από 9 χρόνια, με έναν πλήρη επανασχεδιασμό που έχει στόχο να ανταγωνιστεί τους ανταγωνιστές του, όπως το Ford Ranger και το Toyota Hilux.

Το νέο L200 έχει μεγαλύτερο και πιο στιβαρό αμάξωμα, με έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση. Βασίζεται σε ένα πρόσφατα εξελιγμένο πλαίσιο τύπου σκάλας, διαθέτει προηγμένη ανάρτηση και πιο ισχυρό κινητήρα turbodiesel.

Εξωτερικά έχει μια πιο τετράγωνη, στιβαρή εμφάνιση με μεγαλύτερη μάσκα, ξεχωριστούς προβολείς και την χαρακτηριστική σχεδίαση Dynamic Shield της Mitsubishi.

Εντός, το Triton (ή L200) έχει εμφάνιση παρόμοια με SUV με οθόνη πολυμέσων που προέρχεται από το Outlander, χειριστήρια αεροπορικού τύπου, θέση ασύρματη φόρτιση και αποθηκευτικούς χώρους.

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, το Triton εξοπλίζεται με Adaptive Cruise Control, Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning και άλλα συστήματα που ενισχύουν την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Το Triton έχει έναν πετρελαιοκινητήρα 2,4 λίτρων, με τρεις αποδόσεις ισχύος (150, 184 και 204 ίππους, ανάλογα με την αγορά), συνδυασμένος με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4WD με πολλαπλά προγράμματα οδήγησης.

Η Mitsubishi στοχεύει να παράγει περισσότερες από 200.000 μονάδες του L200 για περισσότερες από 100 χώρες, θεωρώντας το μοντέλο αυτό κρίσιμο για τη δική της ανάπτυξη. Ωστόσο, στην Ευρώπη δεν θα κυκλοφορήσει, όπως ισχύει και για το Nissan Navara, λιγοστεύοντας τις επιλογές στα pickup.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!