NEAPINED

Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στον Κηφισό – Που θα μειωθεί η κίνηση

Στόχος να περιορισθεί το μποτιλιάρισμα που προέρχεται από τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης στον Κηφισό, μετά και την υλοποίηση των έργων που γίνονται στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, για να μπει τέλος στο φαινόμενο του μπουκαλιού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Κίμωνας Λογοθέτης εντεταλμένος σύμβουλος για την οδική ασφάλεια στην περιφέρεια της Αττικής αναφέροντας, ότι όταν επιστρέψουν οι Έλληνες από τις διακοπές τους, θα δουν ένα άλλο τοπίο στον Κηφισό.

Με τα έργα αυτά τουλάχιστον δεν θα βλέπουμε τους οδηγούς που οδηγούν στη ΛΕΑ, ουσιαστικά να στριμώχνονται στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να μπουν στην κανονική δεξιά λωρίδα.

Αυτό όπως τονίζουν οι αρμόδιοι, τον Σεπτέμβριο δεν θα επαναληφθεί και οι ροές των οχημάτων θα είναι οι κανονικές χωρίς να παρατηρείται το φαινόμενο του μπουκαλιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι καθημερινά 16.000 οχήματα διασχίζουν τον Κηφισό ανά μία ώρα. Στη διάρκεια της ημέρας τουλάχιστον 180.000 είναι τα οχήματα που παίρνουν από τον Κηφισό, όπως αναφέρει ο κύριος Λογοθέτης.

Ο Κηφισός είναι γνωστό ότι προ πολλού έχει ξεπεράσει τα όρια του και για το λόγο αυτό βλέπουμε καθημερινά το μποτιλιάρισμα στον πιο πολύπαθο δρόμο της Αθήνας.

Σε αυτό να προσθέσουμε και την καθημερινή ακινητοποίηση επτά τουλάχιστον οχημάτων, οπότε δεν υπάρχει μέρα πού να μην υπάρχει ανάσχεση της κυκλοφορίας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!