NEAPINED

Audi RS6: Μόνο ηλεκτρικό από το 2025

Η Audi προετοιμάζεται να επαναπροσδιορίσει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα με την επερχόμενη γενιά των RS6 E-tron που θα κυκλοφορήσουν ως Sedan και Avant.

Τόσο το RS6 E-tron όσο και το RS6 Avant E-tron, θα διαθέτουν μια διάταξη 800V, προσφέροντας έναν συνδυασμό επιδόσεων που θα τα καθιστά τα ταχύτερα επιταχυνόμενα saloon και estate στην αγορά. Θα αντιμετωπίσουν άλλα ηλεκτρικά όπως τα BMW i5 M60 και Mercedes-AMG EQE 53.

Θα βασίζονται στην καινοτόμα πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE), αναπτυγμένη σε συνεργασία με την Porsche, και θα προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση. Με πάνω από 600 ίππους σε κάθε κινητήρα/ άξονα, ένα κιβώτιο ταχυτήτων με δύο σχέσεις και ένα πλήρως μεταβλητό ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης Quattro, τα νέα RS6 E-tron θα επιτρέπουν εξαιρετικές επιδόσεις και αυτονομία.

Παράλληλα με την προετοιμασία για την ηλεκτροκίνηση, η Audi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του σημερινού RS6 Avant με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το RS6 GT Avant. Αυτή η έκδοση θα προσφέρει απόδοση που αγγίζει τους 650 ίππους, δίνοντας ένα ακόμα πιο δυναμικό και συναρπαστικό οδηγικό βίωμα στους λάτρεις της οδήγησης.

Με τα νέα αυτά μοντέλα της Audi που έρχονται, η εταιρεία καταδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής απόδοσης ηλεκτρικά οχήματα, προχωρώντας προς ένα πιο βιώσιμο και πράσινο μέλλον στον τομέα της αυτοκίνησης.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!