NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μία μοναδική συλλογή με αντικείμενα του Schumacher

Το όνειρο κάθε παθιασμένου λάτρη της Formula 1 είναι να αποκτήσει ένα στοιχείο από τη θρυλική καριέρα του Michael Schumacher. Μία εξαιρετική συλλογή αναμνηστικών, που περιλαμβάνει 150 αντικείμενα, από αγωνιστικά κράνη, φόρμες και γάντια μέχρι παπούτσια, καπάκια, μπουκάλια νερού, μέχρι και μία σαμπάνια.

Για πολλούς το όνομα Schumacher είναι συνώνυμο με τη Formula 1, ανεβάζοντας την αγωνία των συλλεκτών για αναμνηστικά που συνδέονται με τον εμβληματικό οδηγό.

Μια σπάνια ευκαιρία παρουσιάζεται μέσω της δημοπρασίας “Full Throttle – The Schumacher Collection” της RM Sotheby’s. Σε αυτή την εξαιρετική δημοπρασία, παρουσιάζονται 150 αντικείμενα που ακολουθούν την εκπληκτική αγωνιστική διαδρομή των Michael και Mick Schumacher, του γιου του.

Η συλλογή, που συγκεντρώθηκε επί τρεις δεκαετίες από έναν αφοσιωμένο Ιάπωνα οπαδό, διαθέτει από πολύτιμα έργα τέχνης και αυτοκινητιστικά αντικείμενα έως και 75 κομμάτια αγωνιστικού εξοπλισμού. Κράνη αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τα τρία εκ των οποίων να ξεχωρίζουν.

Το κράνος της Benetton του 1994, που εκτιμάται ότι θα πωληθεί από 40.000 έως 60.000 δολάρια, αποτυπώνει την πρώτη παγκόσμια επιτυχία -σε επίπεδο πρωταθλητή- του Schumacher στη Formula 1.

Άλλα σημαντικά αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα κράνος της Ferrari του 2001 και ένα αντίγραφο της Jordan-Ford του 1991. Πάντως, για όσους ίσως δεν διαθέτουν το ίδιο υψηλό προϋπολογισμό, υπάρχει μια πληθώρα αντικειμένων σε πιο προσιτές τιμές, όπως καπάκια, μπουκάλια νερού και μοντέλα.

Οι προσφορές για τη δημοπρασία ξεκινούν στις 16 Αυγούστου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου, δίνοντας στους οπαδούς της Formula 1 την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό κομμάτι από την ιστορική πορεία του Michael Schumacher.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!