NEAPINED

Η Aston Martin DB12 Volante είναι ένα κάμπριο GT με 680 ίππους

Η παραγωγή της DB12 Volante θα ξεκινήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις προγραμματισμένες για το τέταρτο τρίμηνο της ίδιας χρονιάς. Για όσους ενδιαφέρονται…

Η Aston Martin παρουσιάζει την ανοιχτή έκδοση της DB12, γνωστή ως DB12 Volante, με μια προηγμένη υφασμάτινη οροφή που αντικαθιστά τη σταθερή μεταλλική οροφή του κουπέ μοντέλου.

Η αναδιπλούμενη οροφή μπορεί να ανοίγει ή να κλείνει σε μόλις 14 δευτερόλεπτα, ακόμα και όταν το 2+2 κάμπριο ταξιδεύει με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Επιπλέον, η οροφή μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως με το κλειδί, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα αντιμετωπίζοντας αντίθετους ανέμους.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων που αποδίδει 680 ίππους και 800 Nm ροπής. Όλα περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων και ενός μπλοκέ διαφορικού. Χάρη στην περίσσεια ισχύος τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 325 χλμ./ώρα.

Στο εσωτερικό, υπάρχει νέο σύστημα infotainment της Aston Martin με μια οθόνη αφής 10,25 ιντσών που υποστηρίζει ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay. Επίσης, προαιρετικά, υπάρχει ηχοσύστημα Bowers & Wilkins που αποτελείται από 15 ηχεία και ισχύ 1.170 watt.

Η Aston Martin προσφέρει την DB12 Volante με την προεπιλεγμένη μαύρη οροφή, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν εξατομικευμένες επιλογές, όπως κόκκινη, μπλε ή μαύρη/ασημί οροφή, σε συνδυασμό με μια ποικιλία επιλογών χρωμάτων για το αμάξωμα και το εσωτερικό.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!