NEAPINED

Το Pininfarina B95 είναι ένα απίστευτο ηλεκτρικό speedster

Το Automobili Pininfarina B95 παρουσιάστηκε στο Monterey ως ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό hypercar στην απίθανη τιμή των 4,4 εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις 10 μονάδες θα υπάρξουν.

Η speedster σχεδίαση του B95 βασίζεται γύρω από τους δύο επιβάτες που είναι εκτεθειμένοι στον αέρα όπως στα αεροσκάφη του προηγούμενου αιώνα.

Το αμάξωμα εντυπωσιάζει με εντυπωσιακές σπορ λεπτομέρειες και ένα καπό που διαθέτει ένα μεγάλο άνοιγμα με στοιχεία που θυμίζουν βράγχια.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι καθαρά οδηγοκεντρικό παραπέμποντας σε ένα γλυπτό με μοναδικό στιλ και που είναι καλυμμένο με πολυτελή δέρματα. Ο οδηγός έχει δεξιά και αριστερά του δύο οθόνες.

Το B95 μοιράζεται το ίδιο σύστημα κίνησης με το Battista, με 4 ηλεκτρικούς κινητήρες που παρέχουν συνολική απόδοση 1.874 ίππων.

Αυτή η απίστευτη ισχύς επιτρέπει στο B95 να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και να φτάνει τα 300 χλμ./ώρα. Έστω και να δεν διαθέτει παρμπρίζ!

Η μπαταρία των 120 kWh μπορεί να φορτιστεί με ισχύ έως 270 kW και χρειάζεται λιγότερο από 25 λεπτά για να φτάσει από το 20% στο 80% της χωρητικότητας της.

Η παραγωγή του B95 θα ξεκινήσει το 2025, και οι 10 διαθέσιμες μονάδες έχουν ήδη προ-παραγγελθεί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!