NEAPINED

Vision Neue Klasse: Έτσι θα είναι οι επόμενες BMW

Η επόμενη γενιά των αυτοκινήτων BMW, γνωστή ως Neue Klasse, θα κάνει την εμφάνισή της στις εκθέσεις του 2025.

Αυτή η νέα σειρά παραγωγής αποτελείται από έξι διαφορετικά μοντέλα και ένα πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Μονάχου μας δίνει μια ενδιαφέρουσα προεικόνα του τι αναμένουμε.

Η Vision Neue Klasse αποκαλύπτει τη σχεδιαστική προσέγγιση της BMW για το μέλλον, που επικεντρώνεται στην απλότητα και τις καθαρές γραμμές. Η μάσκα του με τα χαρακτηριστικά “νεφρά” και το Hofmeister “σπάσιμο” στην πίσω κολώνα θα είναι πιο έντονα εμφανή.

Το εσωτερικό είναι επίσης μινιμαλιστικό, εισάγοντας την τεχνολογία BMW Panoramic Vision, που παρέχει προβολή στοιχείων σε όλο το παρμπρίζ και οθόνες στο ταμπλό.

Το concept διαθέτει επίσης HUD (Head-Up Display) και τη νέα γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας BMW iDrive με πλήρως ενσωματωμένη αρχιτεκτονική λογισμικού.

Η Neue Klasse θα εξοπλιστεί με την 6η γενιά της ηλεκτρικής κίνησης της BMW με τεχνολογία 800 V, υποσχόμενη 30% μεγαλύτερη αυτονομία, 25% περισσότερη απόδοση και 30% γρηγορότερη φόρτιση σε σύγκριση με τα υφιστάμενα μοντέλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!