NEAPINED

Το Audi Q6 e-tron έχει ένα πολύ ενδιαφέρον ταμπλό

Μέχρι να δούμε την τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής, η Audi αποκάλυψε στην έκθεση του Μονάχου  την πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα του προηγμένου τεχνολογικά ταμπλό.

Το Q6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και θα τοποθετείται ανάμεσα στο Q4 e-tron και στο Q8 e-tron. Από πλευράς διαστάσεων θα έχει το μέγεθος ενός Q5 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα PPE αρχιτεκτονικής 800V που εξελίχθηκε από κοινού με την Porsche.

Μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα πρόωσης επικεντρωνόμαστε στην πρωτοποριακή καμπίνα όπου σημείο αναφοράς αποτελεί το ενιαίο πάνελ με ψηφιακό πίνακα οργάνων 11,9 ιντσών και ένα σύστημα infotainment 14,5 ιντσών.

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί το Android Automotive και προσφέρει πληθώρα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και παιχνιδιών, καθώς και έναν ψηφιακό βοηθό που εκπροσωπείται από ένα avatar.

Επιπλέον, διατίθεται προαιρετική οθόνη 10,9 ιντσών για τον συνοδηγό, με τεχνολογία συγκεκριμένης γωνίας προβολής για να αποτρέπει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Το Audi Q6 e-tron δίνει έμφαση στη δυνατότητα εκμάθησης του ψηφιακού βοηθού, ο οποίος ενεργοποιείται με την προσφώνηση «Hey Audi» και μπορεί αυτόματα να εκτελεί εργασίες, π.χ. την ενεργοποίηση των θερμαινόμενων καθισμάτων όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 10°C.

Επίσης, υπάρχει επιλογή για οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας head-up display που προβάλλει πληροφορίες έως και 200 μέτρα μπροστά.

Η φωτεινή LED μπάρα αλληλεπίδρασης, το ηχοσύστημα Bang & Olufsen και διάφορες επιλογές επενδύσεων και υφασμάτων προσφέρουν πλούσιες επιλογές εξοπλισμού στο εσωτερικό.

Το πορτμπαγκάζ είναι εξαιρετικά ευρύχωρο, με χωρητικότητα 526 λίτρων που μπορεί να φτάσει έως 1.529 λίτρα. Υπάρχουν επιπλέον 64 λίτρα στο μικρό εμπρός frunk πορτμπαγκάζ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!