NEA

Τα σπάει ο υπερυπολογιστής της Tesla με την επωνυμία Dojo – Τι μπορεί να κάνει

Η Tesla ξεκίνησε την παραγωγή του Dojo τον Ιούλιο και σχεδιάζει να δαπανήσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέχρι το επόμενο έτος.

Ο υπερυπολογιστής της Tesla, Dojo, για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης για αυτόνομα αυτοκίνητα θα μπορούσε να δώσει στην κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων ένα «ασύμμετρο πλεονέκτημα» και να ενισχύσει την κεφαλαιοποίησή της κατά σχεδόν 600 δισεκατομμύρια δολάρια ή 76%, εκτιμά η Morgan Stanley.

«Το Dojo μπορεί να ανοίξει νέες αγορές που εκτείνονται πολύ πέρα από την πώληση οχημάτων σε σταθερή τιμή», ανέφεραν οι αναλυτές της Morgan Stanley.

«Εάν το Dojo μπορεί να βοηθήσει να “βλέπουν” και να “αντιδρούν” τα αυτοκίνητα, ποιες άλλες αγορές θα μπορούσαν να ανοίξουν; Σκεφτείτε οποιαδήποτε συσκευή στην άκρη με κάμερα που λαμβάνει αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο με βάση το οπτικό της πεδίο», είπε ο Jonas, ένας από την ομάδα των αναλυτών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!