ΑΓΩΝΕΣ

GP Σιγκαπούρης: Pole για τον Sainz!

Με τις Red Bull να εξουδετερώνονται στο Q2 ο δρόμος για τις Ferrari ήταν ανοιχτός με τον Sainz να κάνει το ταχύτερο χρόνο.

Χάρη σε ένα οδηγικό του λάθος στο τελευταίο μέρος ο Leclerc δεν κατάφερε να οδηγήσει πιο γρήγορα από τη Mercedes του Russell. Κάτι που έπραξε ο Norris με τη McLaren του κάνοντας καλύτερο χρόνο από τη Mercedes του Hamilton.

Είχαμε πολύ καιρό να μην δούμε κανένα μονοθέσιο της Red Bull να μην περνά στο Q3. Συγκεκριμένα, τόσο ο Verstappen όσο και ο Perez κόπηκαν και δεν πέρασαν από το Q2, μαζί με τους Gasly, Albon και Tsunoda.

Τα πάνω-κάτω έφερε στο Q1 το τρομακτικό ατύχημα του Lans Stroll που έφερε τη κόκκινη σημαία και την καθυστέρηση μέχρι να επισκευαστεί η μπαριέρα και να καθαριστεί η πίστα. Στο Q1, μαζί με το Stroll, ξέμειναν οι Bottas, Piastri, Sargeant και Zhou.

Για να δούμε αύριο στις 15:00 αν ο Verstappen θα καταφέρει να διευρύνει το ιστορικό σερί νικών με την πρώτη του νίκη στο Marina Bay και την 11η συνεχόμενη για το ρεκόρ του. Δείτε εδώ την βαθμολογία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!