NEA

Εργοστάσιο της Tesla στην Τουρκία;

Ο Ερντογάν καλεί τον Ελον Μασκ να εξετάσει τη δημιουργία ενός εργοστασίου της Tesla στην Τουρκία.

Σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον CEO της Tesla και εξέφρασε το ενδιαφέρον της Τουρκίας για την κατασκευή του εβδόμου εργοστασίου της αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που έλαβε χώρα στο “Τουρκικό Οίκο,” όπου στεγάζεται η μόνιμη αντιπροσωπεία της Τουρκίας στον ΟΗΕ και το τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Ερντογάν παρουσίασε στον ιδρυτή της Tesla και της SpaceX τις τεχνολογικές επιτυχίες της Τουρκίας, το όραμά του για την ψηφιοποίηση της τουρκικής δημόσιας διοίκησης και την εθνική στρατηγική για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες συνεργασίας με την SpaceX σχετικά με το διαστημικό πρόγραμμα της Τουρκίας και προσκάλεσε τον κ. Μασκ να παραβρεθεί στο φεστιβάλ αεροδιαστημικής και τεχνολογίας Teknofest, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σμύρνη προς το τέλος του μήνα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!