NEA

Αναστολή λειτουργίας σε εργοστάσια του Ομίλου Volkswagen

Πολλά από τα εργοστάσια του VW Group στη Γερμανία διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω απροσδιόριστης δυσλειτουργίας του κεντρικού λογισμικού διαχείρισης.

Οι γραμμές παραγωγής της Volkswagen σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, όπως στις Wolfsburg, Emden, Zwickau και Osnabrück, καθώς και τα εργοστάσια παραγωγής ανταλλακτικών στις πόλεις Kassel, Braunschweig και Salzgitter, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα εργοστάσια τόσο της Audi όσο και της Porsche. Ο λόγος αυτής της αναστολής είναι προβλήματα που αφορούν το λογισμικό και τα υπολογιστικά συστήματα που παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια έδρα του Ομίλου στο Wolfsburg.

Οι υπεύθυνοι του Ομίλου έχουν δηλώσει ότι θεωρείται μέχρι στιγμής απίθανη η πιθανότητα εξωτερικής επίθεσης στα συστήματα του Ομίλου. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισε πρόσφατα και η Toyota, η οποία αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία 14 εργοστασίων της στην Ιαπωνία λόγω αντίστοιχων ζητημάτων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!