NEA

Μέτρα για το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Ξεκινούν δύο κινήσεις ΜΑΤ της τροχαίας για να εξομαλυνθεί το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό.

Με δυο δράσεις της ελληνικής αστυνομίας που ξεκινούν σήμερα στον Κηφισό φιλοδοξεί η τροχαία να βάλει τέλος στις ατελείωτες ουρές που κάνουν τη ζωή αβίωτη στον μεγαλύτερο και πολύπαθο δρόμο της Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Οικονόμου, από σήμερα, σε  δυο σημείο του Κηφισού θα εγκατασταθούν μόνιμα δυο γερανοφόρα προκειμένου άμεσα να μετακινούν τα οχήματα που ακινητοποιούνται λόγω βλαβών.

Την ίδια στιγμή μοτοσικλέτες της τροχαίας κάθε μέρα θα ανεβοκατεβαίνουν τον Κηφισό προκειμένου να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο τα συμβάντα στο κέντρο και να ενεργοποιούνται άμεσα οι μηχανισμοί αποσυμφόρησης της κίνησης.

Ως γνωστό κάθε μέρα 4 με 5 οχήματα ακινητοποιούνται στον Κηφισό λόγω βλαβών ή λόγω άδειου ρεζερβουάρ. Με τις παραπάνω κινήσεις που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός εκτιμάται ότι θα περιοριστούν τα ατελείωτα μποτιλιαρίσματα που προκαλούνται από τα τροχαία συμβάντα.

Να σημειωθεί ότι ήδη βαν της περιφέρειας ανεβοκατεβαίνουν με τη σειρά τους τον Κηφισό προκειμένου και αυτά να συνδράμουν στην αποκατάσταση της κίνησης, όταν υπάρχουν τροχαία συμβάντα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!