NEA

Φρένο στο παράνομο παρκάρισμα σε Αθήνα και Πειραιά

Στη μάχη για το παράνομο παρκάρισμα ρίχνεται η τροχαία και μέχρι σήμερα υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα.

Τις προηγούμενες τρεις μέρες βεβαιώθηκαν συνολικά 321 παραβάσεις για διπλοπαρκάρισμα σε λεωφόρους και κεντρικές οδούς της Αθήνας και του Πειραιά, όπου έχει διαπιστωθεί έντονο πρόβλημα, επιφέροντας χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας στους παραβάτες.

Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν:

  • Τη Δευτέρα (25/09) – 95 παραβάσεις σε Αριστοτέλους, Υμηττού, Μιχαλακοπούλου και σε Ηρώων Πολυτεχνείου και Εθνικής Αντιστάσεως στον Πειραιά.
  • Την Τρίτη (26/09) – 104 παραβάσεις σε Αριστοτέλους, Μεσογείων, Φιλολάου και Ηρώων Πολυτεχνείου και Εθνικής Αντιστάσεως στον Πειραιά.
  • Την Τετάρτη (27/09) – 122 παραβάσεις σε Γ’ Σεπτεμβρίου, Αχαρνών, Ελ. Βενιζέλου Γρ. Λαμπράκη και 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά.

Στόχος είναι με επιμονή, στη βάση του ολιστικού σχεδίου, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου -κάτι που συναρτάται με την οδική ασφάλεια- και να εμπεδωθεί, μέσω και των ποινών, μια κουλτούρα διαφορετικής οδηγικής συμπεριφοράς.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!